Over ons

Over Centraal


Centraal Baarlo: Je gaat er heen om je op een ontspannen manier te laten verzorgen door ons fantastische team!

In juli 2022 zijn we door Misset Horeca uitgeroepen tot ‘Beste terras van Limburg’ en 3e plaats van Nederland. 

Het pand is gelegen naast de kerk in het hartje van het mooie Maasdorp Baarlo en bevindt zich in een historisch pand dat al sinds 1719 een horecabestemming heeft. Met gezellig een terras met zicht op het kasteelpark en de historische watermolen. Dé plek om bij te komen van bijvoorbeeld een fietstocht met een van de 100+ speciaal bieren op voorraad.

Heb je zin in ons zelfgemaakt zuurvlees, een overheerlijke zelf gemarineerde saté, een stukje verse vlaai van bakkerij Pijpers of in een borrel met vrienden?

Op de Markt in Baarlo worden jaarrond diverse evenementen georganiseerd. Dan gaan onze tafels aan de kant en kun je lekker borrelen en dansen bij ons!

Toekomst: In juli 2023 krijgen we de sleutel van het buurpand op Maasstraat 2 en gaan we Centraal vergroten zodat we meer mogelijkheden krijgen voor groepen  (in exploitatie eind 2023). Ook gaan we een klein boutiquehotel met 5 kamers en een pop-up ijssalon exploiteren. (geopend voorjaar 2024)

We zien je graag bij Centraal!

Reviews

Lees hieronder de meest recente Google reviews!

Henk de jong
Henk de jong
Even een biertje na een heerlijke fietstocht . Een heerlijke gerstensmoothie, zoals de serveerster het noemde gedronken.
Teal Bauer
Teal Bauer
Lei Janssen
Lei Janssen
Steffie Demeester
Steffie Demeester
Theo Naus
Theo Naus
Altijd leuk om te zitten, vriendelijk personeel, lekker eten en drinken.
Kayleigh Stegeman
Kayleigh Stegeman
Heerlijke koffie gedronken. Terras is lekker in het zonnetje en genoeg ruimte om te kunnen zitten
Ruud Beenakkers
Ruud Beenakkers
Helaas regende het de hele dag toen we Baarlo bezochten. Echter de serveerster was het zonnetje. Een heel mooi groot terras, centraal in het dorp. Mooie uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. De drank met hapjes waren top. Service uitstekend. We gaan binnenkort terug om het diner te proberen.....
Annelies Bossink
Annelies Bossink
Giesela Hassels
Giesela Hassels
Sehr gut central gelegen im Ortskern von Baarlo. Die Auswahl an Gerichten ist klein, allerdings gut angerichtet. Ist halt typisch holländisch. Die Getränkeauswahl ist dafür zimlich groß.
anita schouren
anita schouren
Heerlijk eten en een gezellige plek om te zitten genieten.