Over ons

Over Centraal

Centraal Baarlo: Je gaat er heen om je op een ontspannen manier te laten verzorgen door ons fantastische team!

In juli 2022 zijn we door Misset Horeca uitgeroepen tot ‘Beste terras van Limburg’ en kwamen we op de 3e plaats van Nederland. 

Het pand is gelegen naast de kerk in het hartje van het mooie Maasdorp Baarlo en bevindt zich in een historisch pand dat al sinds 1719 een horecabestemming heeft. Een gezellig terras met zicht op het kasteelpark en de historische watermolen. Dé plek om bij te komen van bijvoorbeeld een fietstocht met een van de 100+ speciaal bieren op voorraad.

Heb je zin in ons zelfgemaakt zuurvlees, een overheerlijke zelf gemarineerde saté, een stukje verse vlaai van bakkerij Pijpers, appelsapje van de Fruitboerderij of in een borrel met vrienden?

Op de Markt in Baarlo worden jaarrond diverse evenementen georganiseerd. Dan gaan onze tafels aan de kant en kun je lekker borrelen en dansen bij ons!

Recent is ons ‘Sesteitje’ geopend, een nieuwe ruimte in Centraal. Geschikt voor een privé borrel, walking dinner of feestje. Maar het geeft ons ook extra ruimte voor brunches, diners of bij de pubquiz.  

Boven het Sesteitjes bevindt zich een vergaderruimte met groot scherm en beamer. Geschikt voor vergaderingen voor ca. 30 personen. 

Voorjaar 2024 opent ons hotel met 5 luxe hotelkamers, gaan we open voor ontbijt en gaan we een pop-up ijssalon exploiteren!

 We zien je graag bij Centraal!

Reviews

Lees hieronder de meest recente Google reviews!

Michelle Derikx
Michelle Derikx
Tweede keer hier 's avonds een hapje gegeten, elke keer weer goed service, heerlijk eten, snelle bediening, aardig personeel. Helemaal top!
Ingrid Stoffels
Ingrid Stoffels
kaj
kaj
Het personeel is heel aardig altijd vrolijk en je kan er altijd mee babbelen maar dan hebben we het nog niet over het eten 10 van de 5 sterren voor eten want ze hebben zo lekker eten en drinken
Eric bernaers
Eric bernaers
Zeeeeeeer lekker gegeten
Marcel vd Spoel
Marcel vd Spoel
De bediening en het eten was voortreffelijk!
Saskia Hanssen
Saskia Hanssen
Rustiek modern ingericht restaurant met een groot terras. Zeer gezellige sfeer! Eten is altijd heerlijk, lekkere cocktails en grote bierkaart.
I Csollan
I Csollan
Paul Bouten
Paul Bouten
Silvia BINDER
Silvia BINDER
Sehr nettes Ambiente und gutes Bier
Lucien Mol
Lucien Mol
Geluncht Ik zelf oesterzwam En mijn vrouw de uitsmijter centraal Allebei een aanrader